OPSLAG VAN UW PRODUCTEN

In Zwaagdijk beschikken wij over moderne (gekoelde) opslagplaatsen voor aardappelen of andere agrarische producten. Op een oppervlakte van ongeveer 10.000 m2, kunnen wij in totaal 8000 ton aardappelen of andere agrarische producten opslaan in de 6 mechanische koelingen. Tevens beschikken wij over 5000 kuubkisten voor de eventuele opslag van uw producten.

Door het optimaliseren van temperatuur, luchtvochtigheid en CO2 blijft de kwaliteit gewaarborgd tot de nieuwe oogst zich wederom aandient. Zo kunnen tafelaardappelen probleemloos een jaar rond worden geleverd, zonder kwaliteitsverlies.

Wij bieden u de mogelijkheid poot- of consumptieaardappelen en uien op te slaan en te bewaren. Hiervoor beschikken wij over zes cellen. Door middel van een droogwand wordt het product gedroogd. Voor uien gebruiken we gaskachels zodat we deze efficiënt kunnen drogen. In deze cellen kunnen vier 3.0 kilowatt ventilatoren worden ingezet. Voor een optimaal droogproces worden de drooginstallaties bestuurd door een bewaarcomputer van Geerlofs.

VERWERKING

Wij kunnen ook de verwerking voor u verzorgen en beschikken ondermeer over stortbakken, telescoopbanden, voorsorteerders en een ultramoderne palletiseermachine.